test BewustOffline introduceert de HorecaBOx - Bewust Offline

BewustOffline introduceert de HorecaBOx

0

BewustOffline in de horeca: Meer tijd voor elkaar en meer aandacht voor gastvrijheid!

BewustOffline: even een blik terug 
Vorig jaar lanceerden wij het initiatief BewustOffline en inmiddels waren we op tv bij KRO’s Kruispunt, worden we belicht in FLOW Magazine en waren we betrokken bij een uitzending van de VPRO. Dit allemaal naar aanleiding van de introductie van de BOx (de Bewust Offline Box), De BOx is een waanzinnig mooie eikenhouten kist waarmee wij diverse gezinnen uitdaagden om op bepaalde momenten, bijvoorbeeld tijdens het avondeten, “bewust offline” te zijn door hun telefoons op te bergen. Lees hier meer over de BOx.

HorecaBOx: geniet meer van je avondje uit
Naast de BOx voor gezinnen introduceren we nu IMG_2734
de HorecaBOx. De HorecaBOx is een eigentijdse, eikenhouten BOx die in restaurants en cafés op tafels staat. De compacte BOx biedt ruimte voor een menukaart, een peper- en zoutstel en een waxinelichtje. Maar belangrijker nog, de BOx daagt uit om mobiele telefoons in op te bergen. Met als doel: meer persoonlijk contact. Je kunt daardoor nog bewuster van het eten en drinken en natuurlijk van het gezelschap genieten!

 

Meer aandacht voor úw gastvrijheidIMG_2724
Ook voor de horeca-ondernemer is de HorecaBOx, naast een fraaie toevoeging op uw tafels, een praktische manier uw gasten zich bewuster uw gastvrijheid te laten ervaren. Kijk op www.bewustoffline.nl/horeca voor meer informatie en hoe u de HorecaBOx bestelt. We komen overigens met alle plezier langs om de HorecaBOx persoonlijk te presenteren!

Share.

Comments are closed.