test Offline zwanger - Bewust Offline

Offline zwanger

0
Jennifer Delano hield haar zwangerschap en de geboorte van haar dochter een jaar lang geheim voor haar meer dan 20.000 online vrienden. Met dit statement zocht zij de grenzen van de waarheid van een online identiteit op en wilde ze de waarde van een offline-zijn, een offline-ik, bekrachtigen.

Bekijk haar online bekentenis

In haar video geeft Jennifer duidelijk aan wat ze heeft willen aantonen: “Het is niet mogelijk echt te weten wat er in iemands leven speelt als je elkaar alleen maar online volgt”. Dit kunnen wij van BewustOffline alleen maar beamen. Als je elkaar echt wilt kennen, ontmoet elkaar dan offline. Jennifer geeft het juiste advies: “Pak die telefoon, bel die vrienden van je op, maak een afspraak met ze, ga elkaar zien want daar is waar het gebeurt.”

Offline heb je de aandacht, de tijd en de ruimte voor de connectie die jijzelf en jouw vrienden verdienen. Online kan elke schijnbare waarheid zomaar een leugen zijn, of kan een leugen zijn een eigen leven gaan leiden. Offline is de verleiding tot verbloemen kleiner, kunnen we opener zijn omdat we intiemer zijn, kortom is er meer uitnodiging om echt jezelf te zijn.

Over Jennifer Delano

Sinds haar eerste post op Hyves is Jennifer Delano altijd op social media actief geweest. Al snel merkte ze dat het niet alleen leuk was om berichten te plaatsen, maar dat zij er vooral erg goed in was om zichzelf te promoten. Gaandeweg ontwikkelde zij zich tot PR-goeroe op het gebied van social media. Of het een product, bedrijf of persoon is – Jennifer verzorgt de juiste digitale identiteit die de meeste volgers en likes oplevert.

Een belangrijk onderdeel van Jennifers werkende bestaan is haar privéleven. Met haar opvallende kledingstijl (altijd zwart/rood/wit) en knalrode haar is ook Jennifer zelf een product geworden op social media. En deze rol vervult zij graag en met verve. Selfies, Vlogs, tweets… Opgewekt en stoer, een tikje brutaal maar met humor gebracht. “Als mensen mij inschakelen, verwachten zij die Jennifer. Ik mag geen offday hebben of op een andere manier niet aan dat plaatje voldoen. Zij huren mij in voor wie ik ben, die Jennifer Delano gaat hen vervolgens representeren.”

Het leven van Jennifer is een open boek. Althans, dat is wat mensen denken. Jennifer verbuigt de waarheid van haar online identiteit, zoals wij dat allemaal doen. Alleen speelt zij opzettelijk met de grenzen van de leugen en bevraagt mensen daarna: “Denk je dat dit echt is? Wat als het niet zo is?”. Dit komt voort uit de vragen die zij zichzelf over de grens tussen online en offline waarheden. Wanneer stopt ‘businesslike thinking’ en begint het liegen? Welke invloed heeft online image building voor het offline leven van een persoon? Wat is de ethische grens bij het “vermarkten” van een persoon of bedrijf?

Jennifer Delano heeft als passie mensen vooruitschoppen. Haar doel is 100.000 mensen in 5 jaar vooruit te schoppen. Dit doet zij op verschillende manieren:

Als eigenaar en PR agent bij DelanoPR.

Als Internetexpert bij EditieNL en PowerPR

Als Initiatiefneemster voor www.PestenIsNietLeuk.

Jennifer Delano is in te huren om jou, jouw bedrijf of jouw groep mensen vooruit te schoppen! Mail nu voor een boeking naar: info@zijspreekt.nl

coverprgoeroe-201x300Download het nu nog gratis Ebook ’10 Vragen Die Je Moet Stellen Voordat PR Werkt’ op http://prgoeroe.nl/

 

Share.

Comments are closed.